łyżką i widelcem podróże po smakach

piątek, 4 kwietnia 2014

Zdrowa pasta do kanapek

Oto dowód jak minimum wkładu kulinarnego może przynieść niewymierne korzyści :) Przeglądając lodówkę pod kątem zawartości i co dalej następuje: przydatności, znalazłam:
- 1/2 sera Feta
- rzeżuchę (dowolna ilość)

zmiksowałam i powstała świetna i zdrowa pasta do chleba :) Anielska!
Autor: łyżką i widelcem podróże wokół talerza o 10:21
Wyślij pocztą e-mailWrzuć na blogaUdostępnij w XUdostępnij w usłudze FacebookUdostępnij w serwisie Pinterest

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Nowszy post Starszy post Strona główna
Subskrybuj: Komentarze do posta (Atom)

Archiwum bloga

  • ►  2016 (1)
    • ►  listopada (1)
      • ►  lis 05 (1)
  • ►  2015 (3)
    • ►  stycznia (3)
      • ►  sty 05 (1)
      • ►  sty 02 (2)
  • ▼  2014 (13)
    • ►  czerwca (1)
      • ►  cze 11 (1)
    • ►  maja (3)
      • ►  maj 28 (3)
    • ▼  kwietnia (9)
      • ►  kwi 26 (3)
      • ▼  kwi 04 (6)
        • Zapiekanka z białej kapusty
        • Puree ziemniaczane vel zapiekanka
        • Greckie ciasteczka KURABIEDES
        • Ciasto kakaowe z białek
        • Zdrowa pasta do kanapek
        • zdrowy sok
  • ►  2013 (20)
    • ►  listopada (3)
      • ►  lis 06 (3)
    • ►  października (1)
      • ►  paź 08 (1)
    • ►  lipca (5)
      • ►  lip 26 (1)
      • ►  lip 13 (4)
    • ►  kwietnia (2)
      • ►  kwi 18 (1)
      • ►  kwi 07 (1)
    • ►  marca (9)
      • ►  mar 28 (2)
      • ►  mar 26 (3)
      • ►  mar 25 (4)

O mnie

łyżką i widelcem podróże wokół talerza
Wyświetl mój pełny profil
Motyw Okno obrazu. Autor obrazów motywu: stellalevi. Obsługiwane przez usługę Blogger.